דג סלומון - הכי פשוט


מאת: ד"ר גיא מור

 

דג סלמון הכי פשוט


המצרכים:
4 נתחי פילה דג סלמון
קובית פטרוזיליה קפואה או ענף טרי קצוץ
קובית שום קפואה או 2 שיני שום טריים כתושים
מיץ מחצי לימון
כף שמן זית
תבנית אלומיניום
 


אופן ההכנה:
מערבבים את מיץ הלימון, הפטרוזיליה,  השום וכף שמן זית .
מורחים מעט שמן זית על תבנית האלומיניום
מניחים את נתחי דג הסלמון ויוצקים עליו את הרוטב
מכניסים לתנור/טוסטר אובן בחום של 200 מעלות ל 15-20 דקות.
ניתן להוסיף גבעול קורנית.